PS Spa & Beauty

Hyvinvointihoitola

Vanha Hämeentie 18 Turku

Palvelut & Hinnat

Yrttinyyttihieronta

Yhdistelmä hierontaa ja lääkekasveja

Yrttinyyttihieronta on suosuituin hoitomme. Hoidossa käsitellään koko keho höyryävillä yrttinyyteillä painellen. Perinteisillä thai-yrteillä on monia hoitavia ominaisuuksia. Hierova painelu lämpimällä nyytillä vahvistaa ja virkistää, puhdistaa ihoa, lievittää kutinaa ja kipua sekä rentouttaa, irrottaa limaa ja laajentaa keuhkoputkia. Hoito lievittää reumasärkyä, edistää aineenvaihduntaa ja ruuansulatusta.

Yrttien hoitavat ominaisuudet imeytyvät hengityksen ja ihon kautta elimistöön, ja vaikutukset jatkuvat hieronnan jälkeenkin.

Hinta 60 € / 60 min. 85 € / 90 min.

Aromahieronta eli öljyhieronta

Aromahieronnassa imeytetään osa- tai kokovartalohieronnalla pohjaöljyihin sekoitettuja eteerisiä öljyjä ihon kautta elimistöön.

Terapeuttinen aromahieronta on elinvoimaa antava ja mieltä kohottava hoitomuoto. Se keskittyy yksilön yleisen terveydentilan ja työkyvyn sekä fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin edistämiseen ja ylläpitämiseen.

Hoidolla ehkäistään ja hoidetaan mm. liikarasituksesta ja stressistä johtuvia vaivoja ja sairauksia sekä laukaistaan lihasjännityksiä ja lievitetään kipuja. Hieronta tuo luonnonmukaista helpotusta esimerkiksi PMS- tai vaihdevuosioireisiin, unettomuuteen, toistuviin hengitystietulehduksiin, iho-ongelmiin ja selluliittiin.

Hinta 60 € / 60 min., 85 € / 90 min.

Klassinen hieronta

Klassista hierontaa voidaan käyttää rentouttavana hoitomuotona vilkastuttaen nestekiertoa lihaskudoksissa. Hieronta poistaa lihaskramppeja ja kiputiloja esim. niska- hartiaseudulta sekä ennaltaehkäisee rasitusvammojen syntymistä rentouttaen fyysisesti ja nopeuttaen palautumista rasituksesta. Hieronnalla on myös mieltä rentouttava vaikutus.

Hinta 35 € / 45 min., 46€ / 60 min., 60 € / 90 min.

Jalkahoito

Jalkahieronta parantaa jalkojen verenkiertoa ja ihoa. Hieronta on hyvä apu paleleville, särkeville tai levottomille jaloille.

Rentouttavaan ja elvyttävään jalkahoitoon sisältyy kovettumien poisto, kynsien leikkaus, viilaus ja lakkaus.

Täydellisen jalkahoitoon kuuluu myös polviin asti ulottuva jalkahieronta sekä vyöhyketerapeuttinen jalkapohjien painelu.

Hinta 45 € / 60-90 min

Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia on vanha hoitomenetelmä, jossa hoidetaan koko kehoa käsittelemällä jalkapohjissa olevia ns. heijastepisteitä, jotka vastaavat kehon eri osia. Hoito on tehokas apu mm. stressiin, päänsärkyyn, migreeniin ja kohonneeseen verenpaineeseen. Hoito toimii myös ennaltaehkäisevästi ja on erinomainen käsittely, jos haluat vain rentoutua ja nauttia.

45 € / 50 min.

Hemmottelukasvohoito

Pintapuhdistus, kuorinta, kasvohieronta, päähieronta, kulmien muotoilu ja värjäys.

60 € / 60 min